Baotian Accessoires

Als je net een scooter hebt gekocht, heb je vaak ook nog het nodige aan accessoires nodig. Voor Baotian scooters zijn bijvoorbeeld koffers te verkrijgen voor wat meer opbergruimte. Ook zijn er de meer noodzakelijke accessoires, zoals een slot of een helm. Je kan hieronder meer lezen over verschillende soorten helmen en sloten.

Koffers

Om wat extra bagage mee te kunnen nemen op je scooter zijn er handige koffers te koop. Deze zijn met een speciale beugel te bevestigen achter op je scooter. Er zijn twee maten koffers te krijgen, een medium versie en een large versie. Het bevestigen kan u zelf doen maar er is ook de mogelijkheid om ons uw koffer proffesioneel te laten installeren. Kijk voor meer foto’s op www.vanderham-trading.com.

Windschermen

Een windscherm kan het scooterrijden een stuk comfortabeler maken, zeker als je bij een snorscooter zonder helm rijdt. Voor verschillende modellen van Baotian zijn er windschermen beschikbaar, zoals voor de Classico en de Speedy. Vaak kun je de windschermen vrij gemakkelijk zelf installeren, of je kunt hulp vragen bij de verkoper.

Helmen

het dragen van een helm kan van levensbelang zijn bij het scooter rijden. Het is dan ook aan te raden om altijd een nieuwe helm te dragen die aan de laatste EU-eisen voldoet. Er is veel keuze op het gebied van helmen. Het meest gedragen type helm is een integraal helm, dit is een helm die het gehele gezicht beschermt. Wil je een beetje inspiratie op doen? kijk dan hier beneden in de brochure. Of kijk op de website van onze partnerĀ www.vanderham-trading.com.